Het grootste wooncentrum van de regio
Like!

Garantie

 

Wij leveren al onze produkten af met 3 jaar CBW Garantie, de Centrale Branchevereniging Wonen. Deze garantie geldt voor producten die u gekocht heeft bij de volgende winkels:

 

Moerman Modern

Moerman Droomdomein

De Meubelaer

Profijt Meubel

Superkeukens

Feelings

 

De garantievoorwaarden zijn bij alle afdelingen te verkrijgen of via www.cbw.org te downloaden. Natuurlijk kunt u ook na deze 3 jaar een beroep op ons doen,want ook al is de garantie afgelopen,wij blijven achter de kwaliteit van onze produkten staan.

 

U kunt problemen melden via onze service afdeling (zie hoofdstuk service). Garantie vervalt indien men de produkten verkeerd gebruikt, verkeerd monteert en als men de producten niet op de juiste manier heeft onderhouden. Op afgeprijsde showroomartikelen geldt een beperkte garantie. Bekijk hier de CBW voorwaarden.

 

1e jaar volledige garantie

2e jaar 2/3 garantie

3e jaar 1/3 garantie

CBW staat ook voor een veilige aanbetaling.

 

 

 

 

All in House Garantie

 

Wat houdt het All-in-House service systeem in?

 

“All-In-House Service” is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel dat de gebruikelijke 3 jaar afbouwende garantie van het CBW verlengt naar 5 jaar volledige garantie! Tevens biedt All-in-House service op tal van problemen die normaliter niet onder de normaal geldende fabrieksgaranties vallen. Je breidt als het ware de service uit, waardoor je de zekerheid hebt van 5 jaar probleemloos genieten.

 

Bij aanschaf van een nieuw gestoffeerd meubelstuk heb je de keuze om gebruik te maken van onze All-in-House Service. Met dit aanvullende service programma hoef jij je de komende 5 jaar geen zorgen meer te maken over service en garantie. Mocht er zich in deze 5 jaar toch een probleem voordoen, dan ben je gegarandeerd van een snelle en vakkundige

oplossing.

 

Bij de afdeling De Meubelaer, Moerman Modern, Profijt Meubel en Feelings kunt u een 5 jaar volledige garantie op binnenwerk kopen en 5 jaar volledige vlekgarantie op stof, 49,95,- euro door ons ingespoten of 39,95,- euro zelf inspuiten (per zitplaats).

 

 

MOERMAN WOON PROMENADE

 

HET GROOTSTE WOONCENTRUM VAN DE REGIO

Adresgegevens

Moerman Woon Promenade

Rijksstraatweg 122

3223 KB Hellevoetsluis

0181 - 312529

info@moermanmeubel.nl

KVK: 50120999

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

13:00 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 21:00

09:30 - 17:00

Klik hier voor extra openingstijden

Vacatures

Copyright 2018 Moerman Woon Promenade | All rights reserved.

Website by Headvisions