Het grootste wooncentrum van de regio
Like!

Onze winkels

Met de winkels Profijt Meubel, Feelings, Superkeukens, Meubelaer, Moerman Slapen en een compleet aanbod op het gebied van wonen, slapen en keukens. Deze winkels vormen een prachtige aanvulling op de collectie van Moerman Woon Promenade. Onze woonboulevard heeft alles voor uw interieur, onder één dak, met een ruime, gratis parkeerplaats voor de deur!

Inspirerende woonideëen

Feelings is een sfeervolle, gezellig en leuke winkel waar u mooie banken, fauteuils en kasten kunt vinden. Ook vindt u hier de meeste accessoires zoals van Riverdale, Case Vivante, Light & Living of Blond Amsterdam, voor een leuk plekje in uw huis.

Mooier wonen voor minder geld!

Bij Profijt Meubel vindt u eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer. Meubelen als kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en banken met een ruime keuze uit diverse materialen, stoffen en leder.

Moerman Slapen

Moerman Slapen staat bekend als dé boxspringspecialist! Bij Slapen vindt u alles voor de slaapkamer. Boxsprings en bedtextiel, bedbodem en matras en complete slaapkamer programma's.

Home & Living

De meubelaer is onze sfeervolle woonwinkel van 1100 m 2 .

Onze smaakvolle meubels, sfeerhaarden en accessoires zijn zowel in landelijk, romantisch en klassiek wonen. We voeren onze woonprogramma s in diverse kleuren en houtsoorten, zoals teak,eiken koloniaal ,maar ook witte en zwarte meubelen. Ook kunt u hier Riviera Maison vinden!

Zo'n naam zegt alles

Deze landelijke keukenformule is ook gevestigd op de Moerman Woon Promenade en heeft meer dan 40 keukenopstellingen staan. Daarnaast kunnen wij de gehele collectie leveren met een snelle levertijd. Onze formule biedt een keuken van een Duitse kwaliteit tegen lage prijzen, niet voor niets is de slogan: zo'n naam zegt alles

Moerman Modern

Dit is de zaak waar Moerman meer dan 100 jaar geleden begonnen is aan de Rijksstraatweg. Op deze afdeling Modern van 2000 m2 vindt u de A merken zoals , Stressless relaxfauteuils en Hulsta wandkasten. Deze collectie is aangevuld met de betaalbare exclusieve Inhouse meubel collectie. Elke maand verschijnt een nieuwe meubelfolder met leuke aktie's en aanbiedingen.

 

 

MOERMAN WOON PROMENADE

 

HET GROOTSTE WOONCENTRUM VAN DE REGIO

Adresgegevens

Moerman Woon Promenade

Rijksstraatweg 122

3223 KB Hellevoetsluis

0181 - 312529

info@moermanmeubel.nl

KVK: 50120999

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

13:00 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 21:00

09:30 - 17:00

Klik hier voor extra openingstijden

Vacatures

Copyright 2018 Moerman Woon Promenade | All rights reserved.

Website by Headvisions