Het grootste wooncentrum van de regio
Like!

Profijt Meubel

Telefoonnummer 0181-331286

Email profijt@moermanmeubel.nl

Bij Profijt Meubel vindt u eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer. Meubelen als kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en banken met een ruime keuze uit diverse materialen, stoffen en leder. Vindt u het moeilijk om de juiste inrichting te kiezen, kom dan naar een van onze winkels voor deskundig advies van ons gediplomeerd personeel. Profijt Meubel biedt u gegarandeerd de beste prijs en volledige garantie voor uw aankoop. Veel van onze meubels zijn direct uit voorraad leverbaar of vallen onder het speciaal voor u samengestelde Snelleverprogramma. Met dit programma heeft u namelijk al binnen 5 weken uw nieuwe zitmeubelen in huis!

Collectie Profijt Meubel

Collectie Profijt Meubel

Huidige folder PM

Folder Profijt Meubel

Huidige actie

Acties bij Profijt!

Showmodellen PM

Snelleverbaar

Omruilgarantie

Laagste prijs garantie

Snelleverbaar

Wij begrijpen dat u snel van uw nieuwe zitmeubelen wilt genieten. Speciaal hiervoor hebben wij een Snellevercollectie samengesteld. Met deze collectie geeft u uw bank, stoel of fauteuil de kleur of uitvoering die u wenst, en wij beloven u dat deze binnen 5 weken geleverd wordt.

Omruilgarantie

Heeft u bij Profijt Meubel uw zitmeubelen gekocht, maar is na levering het zitcomfort toch niet naar wens? Dan kunt u in uw winkel van aankoop gebruik maken van de Omruilgarantie. Klik hier voor de voorwaarden

Laagste prijs garantie

Profijt Meubel hanteert een laagste prijsgarantie. Dit houdt in dat een consument onder bepaalde voorwaarden recht heeft op teruggave van het prijsverschil indien een gekocht product elders goedkoper aangeboden werd.

MOERMAN WOON PROMENADE

 

HET GROOTSTE WOONCENTRUM VAN DE REGIO

Adresgegevens

Moerman Woon Promenade

Rijksstraatweg 122

3223 KB Hellevoetsluis

0181 - 312529

info@moermanmeubel.nl

KVK: 50120999

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

13:00 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 17:30

09:30 - 21:00

09:30 - 17:00

Klik hier voor extra openingstijden

Vacatures

Copyright 2018 Moerman Woon Promenade | All rights reserved.

Website by Headvisions