Onze winkels

 

 Inspirerende woonideëen
Feelings Wonen is een sfeervolle, gezellig en leuke winkel waar u mooie banken, fauteuils en kasten kunt vinden. Ook vindt u hier de meeste accessoires van bijvoorbeeld By Boo, Light & Living en nog vele andere merken voor een leuk plekje in uw huis.Mooier wonen voor minder geld!
Bij Profijt Meubel vindt u meubelen voor zowel woon- als eetkamer tegen de laagste prijs. Voor meubelen als kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en banken heeft u een ruime keuze uit diverse materialen, stoffen en leder.

Duurzame kwaliteit
Dit is de zaak waar Moerman meer dan 100 jaar geleden begonnen is aan de Rijksstraatweg. Op deze afdeling vindt u de INHOUSE collectie en diverse merken relaxfauteuils. Elke maand verschijnt een nieuwe meubelfolder met leuke actie's en aanbiedingen.


Sfeervolle inrichting

De meubelaer is onze sfeervolle woonwinkel van 1100 m 2 . Onze smaakvolle meubels, sfeerhaarden en accessoires zijn zowel in landelijk, romantisch en klassiek wonen. We voeren onze woonprogramma's in diverse kleuren en houtsoorten, zoals teak,eiken koloniaal ,maar ook witte en zwarte meubelen. Ook kunt u hier Riviera Maison, Urban Sofa, Bruuts, PTMD en Richmond vinden!
Heerlijk slapen
Moerman Slapen staat bekend als dé boxspringspecialist! Bij Slapen vindt u alles voor de slaapkamer. Boxsprings en bedtextiel, bedbodem en matras en complete slaapkamer programma's.