Onze winkels

Sfeervolle inrichting
De meubelaer is onze sfeervolle woonwinkel van 1100 m 2 . Onze smaakvolle meubels, sfeerhaarden en accessoires zijn zowel in landelijk, romantisch en klassiek wonen. We voeren onze woonprogramma s in diverse kleuren en houtsoorten, zoals teak,eiken koloniaal ,maar ook witte en zwarte meubelen. Ook kunt u hier Riviera Maison,Urban Sofa, PTMD en Richmond vinden!

 

Duurzame kwaliteit
Dit is de zaak waar Moerman meer dan 100 jaar geleden begonnen is aan de Rijksstraatweg. Op deze afdeling Modern van 2000 m2 vindt u de A merken zoals Hulsta wandkasten en diverse merken relaxfauteuils. Deze collectie is aangevuld met de betaalbare exclusieve Inhouse meubel collectie. Elke maand verschijnt een nieuwe meubelfolder met leuke actie's en aanbiedingen.

 

Inspirerende woonideëen
Feelings is een sfeervolle, gezellig en leuke winkel waar u mooie banken, fauteuils en kasten kunt vinden. Ook vindt u hier de meeste accessoires zoals van Riverdale, By Boo, Light & Living en Blond Amsterdam, voor een leuk plekje in uw huis.

 

Heerlijk slapen
Moerman Slapen staat bekend als dé boxspringspecialist! Bij Slapen vindt u alles voor de slaapkamer. Boxsprings en bedtextiel, bedbodem en matras en complete slaapkamer programma's.

 

Mooier wonen voor minder geld!
Bij Profijt Meubel vindt u eigentijdse meubelen van topkwaliteit, voor zowel de woon- als eetkamer. Meubelen als kasten, dressoirs, fauteuils, stoelen en banken met een ruime keuze uit diverse materialen, stoffen en leder.